A cookie-k használatát a beállítás link alatt módosíthatja.

Termékek Menü

A központi porszívóról

A központi porszívóról általában...

 

Mi az a központi porszívó? Mik az előnyei? Miért jobb mint a hagyományos porszívók? Hogyan lehet nekem is központi porszívóm? Hogyan válasszak a sok szolgáltató közül? És tudjuk, még rengeteg kérdés merül fel Önben... A válaszokért kattintson az alábbi linkre vagy hívjon minket!

Központi porszívóról részletesebben>>>

 


Központi porszívó tervezés...

 

Kifogástalanul működő központi porszívórendszer egyik legfontosabb alapja a profi tervezés. Nem is gondolja milyen kis apró dolgokon múlhat, hogy központi porszívója hibátlanul működjön! Bízza szakemberre a tervezést!

Központi porszívó tervezésről részletesebben >>>

 


Központi porszívó felmérés, ajánlatkérés...

 

A központi porszívó tervezés mellett a helyszin megtekintése, az egyedi igények felmérése, a pontos tervrajz elengedhetetlen egy jól működő központi porszívó kivitelezéséhez. Hogy valóban az Ön igényeinek megfelelő legyen a központi porszívó bízza szakemberre a felmérést! És a Splendid Designél ez INGYEN van!

Felmérés és árajánlatkérés>>>

 


Központi porszívó kivitelezés...

 

Hasznos tanácsok központi porszívó kivitelezés előtt állóknak.

Kivitelezésről részletesebben>>>

 


Központi porszívó termékek...


A Splendid Design Kft egyik fő célja, hogy ügyfelei számára egyedi megoldásokat és számukra a legmegfelelőbb termékeket ajánlja megvásárlásra. Így van ez a központi porszívós termékek esetén is. Ezért nálunk megtalálja a Magyarországon piacvezető amerikaiBEAM-Elektrolux központi porszívókat és az olasz System Air rendszert is. Nagyobb választékkal jobban az Ön igényeihez tudjuk igazítani az ön központi porszívó rendszerét!

Termékekről részletesebben>>>

 


Központi porszívó szervíz


Önnek már van központi porszívója? Nem indul a gép? Eldugult a csőrendszer? Esedékes lenne egy éves karbantartás a profi működésért? Hívjon minket! Bármilyen tipusú központi porszívó problémát szakembereink megnéznek, kiderítik a hiba okát és orvosolják azt!

Szerviz időpont kérése>>>

 


Központi porszívó érdekességek


Hasznos tudnivaló, érdekességek a központi porszívókkal kapcsolatban. Pédául, hogy csökkenti-e az allergiás panaszokat, ha központi porszívóval takarítunk.

Érdekességek>>>

 


Gyakran ismételt kérdések a központi porszívóval kapcsolatban


Hogyan válasszak kivitelezőt? Hogyan lesz nekem központi porszívóm? Mennyibe kerül a kzponti porszívó? És megannyi kérdés.... Válaszok a bővebben linkre kattintva!

GY.I.K.>>>

 

Árajánlatkéréssel hívjon minket bizalommal a 06-30-444-1555 vagy a 06-23-371-645 telefonszámon vagy írjon a splendiderd@gmail.com e-mailcímre!